chord gitar kepaling

Chord dan lirik lagu Vita alvia - Kepaling Intro: C Em Am G            F Em Dm G            C Em Am G            F Em Dm G-C      ...

lirik lagu manis

Lirik lagu sragenan manis Manis dik, kowe pancen manis Tambah manis kowe yen ora lamis Yen mesem manise ngungkuli madu Koyo biso ngr...

lirik lagu pertelon pungkruk

Lirik lagu sragenan pertelon pungkruk Neng pertelon pungkruk Welingmu karo aku yen njaluk dipethuk Wancine jagone kluruk Aku budhal,...

lirik lagu wiso tresno

Lirik Lagu sragenan wiso tresno Sumuruping suryo wayah sore Mendhung katon lelimengan Kok yo mbarengi atiku kroso gelo Tembang tresno...

lirik langgam loro tresno

Lirik Lagu sragenan loro tresno Ora nyono ora ngiro Yen to aku nduwe loro tresno Saben dino mung kelingan Yen to weruh atiku tratapan...

lirik lagu tegane atimu

Lirik Lagu sragenan tegane atimu Hanjerit sundulo langit Tiwas loro ra ono gunane Arep sambat karo sopo Haning ati raono wong liyo ...

lirik lagu anake sopo

Lirik Lagu sragenan anake sopo Tak lilani biyen kowe lungo Pawelingku ojo nganti sembrono Ing luar negeri kudu sing ati ati Anak bojo...